Locaties Het verblijf Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Voor tijdelijke opvang in een gastvrije omgeving

De kosten

De kosten voor het verblijf kunnen betaald worden uit uw basisverzekering (zorg in natura), de WLZ (indien u een zzp heeft aangevraagd), een pgb (een persoons gebonden budget, verkregen van de SVB) of particulier. 

Afhankelijk van de financiering van uw verblijf betaald u een eigen bijdrage. Indien u zorg in natura van ons ontvangt vragen wij de indicatie aan. Uw verpleging en verzorging wordt dan betaald uit de basisverzekering. Voor het verblijf vragen we een eigen bijdrage van €15,- per nacht. 

Indien u een WLZ indicatie heeft wordt de verpleging en verzorging betaald uit deze indicatie. Dit hoeft u niet zelf te regelen, dit doen wij voor u. Voor het verblijf vragen wij een eigen bijdrage van €70,- per nacht. 

Indien u een pgb heeft kunt u een aanvraag doen bij de SVB. Hier kunnen wij u mee helpen. Het tarief voor verpleging en verzorging met verblijf is €195,- per nacht. Dit is ook het tarief wanneer u het verblijf particulier betaald.

Het is mogelijk voor uw gezonde partner om ook te verblijven in een Buurtzorgpension. Voor een verblijf zonder verpleging, maar wel met verblijf inclusief alle maaltijden en consumpties, vragen wij €95,- per nacht.


Copyright © 2020 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.