Locaties Het verblijf Contact Werken bij Andere initiatieven Nieuws
Buurtzorg pension

Voor tijdelijke opvang in een gastvrije omgeving

De kosten

Verblijf met verpleging

De kosten voor het verblijf kunnen betaald worden uit uw basisverzekering (zorg in natura), de WLZ (indien u een zzp heeft aangevraagd), een pgb (een persoons gebonden budget, verkregen van de SVB) of particulier. 

Indien u een pgb heeft kunt u een aanvraag doen bij de SVB. Hier kunnen wij u mee helpen. Het tarief voor verpleging en verzorging met verblijf is € 205,- per nacht. Dit is ook het tarief wanneer u het verblijf particulier betaald.

Verblijf zonder verpleging

Het is mogelijk voor uw gezonde partner om ook te verblijven in een Buurtzorgpension. Voor een verblijf zonder verpleging, maar wel met verblijf inclusief alle maaltijden en consumpties, vragen wij € 95,- per nacht.

Vakantieverblijf met verpleging

Ook voor een vakantieverblijf bent u welkom in een Buurtzorgpension. Wij bieden u een accommodatie met de nodige hulpmiddelen en 24 uurs verpleegkundige zorg. Informeer op de locatie naar de mogelijkheden, de plaatsen zijn beperkt. 
Voor een vakantieverblijf vragen wij €95 per nacht, per persoon. Dit is inclusief alle maaltijden en consumpties. De zorg leveren wij op indicatie, dit gaat via uw verzekering of PGB.

 


Copyright © 2022 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.